Aquest article que compartim avui amb vosaltres ens porta bons records:
http://ditifet-cuina.blogspot.com/2015/12/gluhwein-o-vino-caliente-especiado.html
Aquest passat pont de la
immaculada vam poder visitar el conegut mercat nadalenc de Mainz, a
Alemanya. Ens va quedar ben clar que els alemanys en saben de cel.lebrar
aquestes festes, sobretot per la teca i el vi. Vam poder degustar les
kartoffel-puffer (una mena de pancakes fregits de patata acompanyats de
salsa de poma), les tradicionals würste i sobretot, el Glühwein o vi
calent especiat. N'hi ha que els hi encanta, n'hi ha que no. A nosaltres
personalment ens va agradar i més si la nit es fresca. En vam provar de
blanc rosat i negre, que a més amb la seva dolçor, van passar molt bé,
però potser el que ens va agradar més va ser el negre, que combinava
millor amb les espècies.
Tot i que aquest començament d'hivern no és
gaire fred, us animem a que proveu el Glühwein aquest nadal i sorpreneu
als vostres familiars i amics amb aquesta recepta.
#vinspages #nadal #Mainz #Glühwein
Si voleu veure altres maneres de preparar el vostre Glühwein, aquí us deixem alguns enllaços:
http://www.directoalpaladar.com/otras-bebidas/gluhwein-vino-caliente-especiado-receta-de-navidad
http://www.visitaberlin.com/la-receta-del-gluhwein-o-vino-caliente/
http://www.alemaniaparati.diplo.de/Vertretung/mexiko-dz/es/05-Sociedad/Costumbres/GluehweinReceta.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada